Mari sama-sama kita sebut syahadah

Khamis, September 04, 2014

MEH AKU BERIKAN NAMA BLOG SUKA FITNAH PAS.

Dalam artikel semalam, ada ulasan yang menarik perhatian saya. Lihat di bawah ini;

Tanpa Nama berkata...
Mungkin sudah masanya blogger2 pas buat satu laman website..kumpulkan site kesemua blogger2 pkr atau blogger2 lajnah pkr dlm pas..senang ada senarai. Skrg nampak mcm topik serangan mereka lebar tp klu dikumpul...rupanya hujah mereka lbh kurang sama je. Lgpun senang nk lwn klu musuh2 ni dikumpul setempat. Senang fokus...x berterabur merata site mrreka. Kita akan nampak camne depa ni akan bergerak secara kumpulan walaupun berselerak. Rakyat pun blh mudah igt website2 pencacai2. Harap dipertimbangkan.
3 September 2014 5:31 PTG
Padam
Saya rasa, akan saya perturunkan blogger2 cap ayam ini untuk diselidiki oleh pelawat-pelawat alam maya, untuk melihat, mereka-mereka yang sedang berusaha bagi memburukkan Ayah Chik dan golongan ulama dalam PAS.

Blog yang aktif adalah;

1) Malaysia Waves
2) Tukar Tiub
3) al-Huseyn
4) Addin
5) Gendang Perang
6) MSO
7) KedahLanie.info
8) Kelab Greenboc
9) wrlr (Wartawan rasmi laman reformasi)
10) Inikalilah

Yang sikit-sikit

1) Mountdweller
2) Anak Sungai Derhaka

Yang neutral, tapi ada sikit menyerang
1) Cenangau Daun Kari
2) Ameno World

Ini blog yang saya nampak. Dan semua blog ini adalah amat famous untuk penyokong PR melayari. Maka selepas ini, perlulah selidik dahulu apa-apa yang diberikan info oleh blog ini. Sebelum korang semua telan bulat-bulat apa yang mereka tulis.

4 ulasan:

Jack Morisson berkata...

satu lagi cipar tenuk tapir

leje berkata...

Ada lg satu bloglist malaysia..
tmi pun sama

Tanpa Nama berkata...

Maklumat yang baik anggap jika Ada berita yang menyerang pas boikot saja walaupun boleh pemimpin pas sendiri

Tanpa Nama berkata...

Terimakasih atas maklumat tuan
Saya dah melawat blog berkenaan. Saya dapati maklumat tuan ada kebenarannya.